ESTRENA ESPERADA

Primeres imatges de 'Dolor y gloria', la nova pel·lícula d'Almodóvar

El film, protagonitzat per Antonio Banderas, Asier Etxeandía, Penélope Cruz i Leonardo Sbaraglia, entre d'altres, arribarà als cines el 22 de març

untitled

La productora de Pedro Almódovar, El Deseo, ha presentat aquest dimecres les primeres imatges de la pròxima pel·lícula del director manxec, 'Dolor y gloria', que s’estrenarà el 22 de març. El film compta amb un espectacular repartiment format per Antonio Banderas, Asier Etxeandía, Penélope Cruz, Nora Navas, Leonardo Sbaraglia, Julieta Serrano, Susi Sánchez, Julián López, César Vicente i Raúl Arévalo.

A més de les imatges, la productora ha donat a conèixer la sinopsi de la pel·lícula: “‘Dolor y gloria’ narra una sèrie de retrobaments de Salvador Mallo, un director de cine en el seu ocàs. Alguns són físics i altres, recordats: la seva infància als anys 60, quan va emigrar amb els seus pares a Paterna, un poble de València a la recerca de prosperitat, el primer desig, el seu primer amor adult ja al Madrid dels 80, el dolor de la ruptura d’aquest amor quan encara estava viu i bategant, l’escriptura com a única teràpia per oblidar l’inoblidable, el primerenc descobriment del cine i el buit, l’incommensurable buit davant de la impossibilitat de continuar rodant".

Segons la sinopsi, el film "parla de la creació, de la dificultat de separar-la de la mateixa vida i de les passions que li donen sentit i esperança. En la recuperació del seu passat, Salvador troba la necessitat urgent de narrar-ho, i en aquesta necessitat, troba també la seva salvació".