ESTRENA EL 27 D'OCTUBRE

Thor i Hulk, gladiadors en l'espectacular primer tràiler de 'Ragnarok'

El déu del Tro i el superheroi verd s'enfronten en la tercera entrega de l'heroi nòrdic

zentauroepp24242225 file this publicity file photo released by walt disney stu170410175033 / JAY MAIDMENT

Dos gladiadors s'enfronten en un circ romà futurista. Però no són dos gladiadors qualssevol sinó dos antics companys a 'Los VengadoresThor', al qual li han tallat la melena, i l'increïble Hulk. Són les reveladores imatges del primer tràiler oficial que Marvel ha publicat de la nova i tercera entrega del déu del Tro: 'Thor: Ragnarok'. La pel·lícula té previst estrenar-se el 27 d'octubre vinent

A 'Los Vengadores. La era de Ultrón','Los Vengadores. La era de Ultrón' Thor tornava al seu Asgard natal i Hulk desapareixia en avió. Quan Thor, encarnat novament per l'actor Chris Hemsworth, torna a Asgard ha d'aturar el Ragnarok, que significa la destrucció del planeta i del seu poble davant l'amenaça de la implacable Hela. Però és fet presoner i llançat a l'arena, on al veure sortir com a adversari un vell col·lega la seva alegria desapareix davant la reacció furiosa del superheroi verd.

Dirigida per Taika Waititi, també formen part de l'estel·lar repartiment de 'Thor: Ragnarok' Tom Hiddlestone, Cate Blanchett, Idris Elba, Benedict Cumberbatch (com a Doctor Extraño), Antony Hopkins i Mark Ruffalo, entre altres.