S'ESTRENA EL 26 de MAIG

Javier Bardem, estrella del primer tràiler de 'Piratas del Caribe 5'

  / YOUTUBE

"Digue-li a Jack Sparrow que l'estic buscant". Així es presenta Javier Bardem en el primer tràiler de 'Piratas del Caribe 5: dead men tell no tales' fet públic per Walt Disney Pictures i que ha sigut llançat amb el títol de 'La venganza de Salazar'.

L'actor espanyol interpreta el capità Salazar, un pirata d'aparença temible que viatja acompanyat d'una fantasmal tripulació a la recerca del carismàtic borratxet interpretat per Johnny Depp, que no apareixen en aquest tràiler.

Envoltada d'una terrorífica atmosfera, la pel·lícula, dirigida per Joachim Ronning i Espen Sandberg ('Kon Tiki'), està basada en un guió de Jeff Nathanson ('Atrápame si puedes') i la seva estrena mundial en cines està prevista per al 26 de maig del 2017.

'Piratas del Caribe: dead men tell no tales', la cinquena entrega de la popular saga, comença amb Salazar i els seus mariners escapant-se del Triangle Maleït, on han estat atrapats durant anys. Abraçant la seva llibertat i en un acte que parla clarament malament de la reinserció en societat dels exconvictes, el capità dedicarà la seva existència a matar cada pirata que quedi al planeta com a part d'una particular venjança. I el primer no podia ser un altre que Sparrow, a qui Depp torna a donar vida. Al polèmic actor l'acompanyen en el repartiment Kaya Scodelario, Orlando Bloom, Brenton Thwaites, Kevin McNally i Geoffrey Rush, en un dels 'blockbusters' més esperats de l'any que ve.