Luis Eduardo Aute surt de l'hospital després de l'infart

El músic continuarà la seva recuperació en una clínica especialitzada

cjane35024555 el cantante luis eduardo aute durante un concierto en madrid161001112540 / GDN

El cantant Luis Eduardo Aute evoluciona favorablement de l'infart que va patir infartel 8 d'agost i que el va obligar a suspendre totes les seves actuacions previstes per a aquesta tardor. El músic va abandonar diumenge passat l'hospital Gregorio Marañón i va ser traslladat a una clínica especialitzada, segons ha explicat el seu mànager, Antonio Peña.

"Està conscient i té una recuperació molt positiva. Estem tots molt contents", ha explicat Peña a l'agència Efe. A altres mitjans ha explicat que la recuperació és molt lenta i va demanar privacitat en aquests moments. 

L'infart li va sobrevenir quan descansava a casa seva, a Madrid, de diversos concerts.

Aute, músic, pintor i poeta, va fer 73 anys el 13 de setembre. Aquest any tenia prevista una gira de concerts per Amèrica Llatina per celebrar els seus 50 anys en la música i acabava de publicar un poemari que repassa tota la seva trajectòria sota el títol 'Sexto animal' (Espasa).

I el mes de juny passat, coincidint amb el Dia Europeu de la Música, va participar en la tercera edició de #MiMúsicaTuRefugio, un macroconcert pels refugiats en què va compartir l'escenari de la Sala La Riviera de Madrid amb Miguel Ríos, Rozalén i Vetusta Morla, entre altres.

Aute tenia previst actuar l'agost passat a Cadaqués, entre altres cites musicals.