30 ANIVERSARI DEL FESTIVAL EMPORDANÈS

Seal i Diana Krall actuaran a Peralada

L'artista britànic presentarà el seu àlbum '7' el 23 de juliol i la gran dama del jazz cantarà el 30 de juliol als jardins del castell

Diana Krall, durant el concert que va oferir a l’Auditori del Fòrum. / FERRAN SENDRA

El Festival Castell de Peralada comptarà amb dues destacades estrelles al seu cartell: Seal (23 de juliol) i Diana Krall (30 de juliol). Les entrades s'han posat a la venda a partir de les 16.00 hores a la web del festival www.festivalperalada.com. El preu oscil·la entre els 55 i els 160 euros. 

El cantant britànic Seal presentarà el 23 de juliol el seu últim àlbum '7' a l'auditori dels jardins del castell. El disc on torna a col·laborar amb el productor Trevor Horn és el primer després del seu sonat divorci de la model Heidi Klum. Les seves cançons se centren en les diferents cares de l'amor: ira, acceptació, alegria, tristesa, imprudència i bogeria. 

El 30 de juliol la gran dama del jazz Diana Krall oferirà un concert per presentar el seu últim treball discogràfic, 'Wallflower'. La cantant ja el va presentar al Voll-Damm Festival de Jazz Internacional de Barcelona al setembre. Aquesta serà la seva segona visita a Peralada, on ja havia actuat el 2008. En aquesta ocasió el seu concert, l'únic que oferirà aquest estiu a terres catalanes, contribuirà a ressaltar el 30 aniversari del festival empordanès.

A part d'aquestes dues actuacions, de moment l'únic que han avançat els organitzadors del festival és la nova producció operística de Peralada: 'Turandot'. L'òpera de Puccini comptarà amb direcció d'escena de Mario Gas. S'interpretarà el 6 i el 8 d'agost.