CÒMIC

'El papir del Cèsar', nou àlbum d'Astèrix

El pròxim còmic del mític personatge creat per Uderzo i Goscinny, del qual van agafar el relleu Ferri i Conrad, es publicarà el 22 d'octubre a nivell mundial

Imatge promocional del títol del nou àlbum d’Astèrix en diversos idiomes.

'El papir del Cèsar' és el títol del nou àlbum de la nova etapa d'Astèrix que veurà la llum a nivell mundial el 22 d'octubre del 2015. Aquest dimarts els autors, el guionista Jean-Yves Ferri i el dibuixant Didier Conrad, que van agafar el relleu de la famosa sèrie de còmic creada per Albert Uderzo i René Goscinny, han avançat alguns detalls a la Fira del Llibre de Bolonya.

En aquesta ocasió, la nova aventura d'Astèrix i Obèlix passarà a la Gàl·lia, mantenint la tradició de tota la col·lecció d'alternar un àlbum on la cèlebre parella de gals viatgen a un altre país amb una altra en què no es mouen de la seva terra. Mantenint el secretisme que sempre envolta aquests llançaments, a més del títol i l'escenari, només s'ha revelat que hi haurà batalles, que hi haurà nous personatges, algun de "molt desagradable", i ¡per descomptat!, hi haurà poció i romans.

'El papir del Cèsar' serà l'àlbum número 36 de la col·lecció, després que Ferri i Conrad, amb el beneplàcit d'Uderzo, publiquessin el 2013 'Astèrix i els pictos', on els irreductibles gals viatjaven a la vella Escòcia. A la roda de premsa a Bolonya també hi han estat presents la directora general d'Hachette Illustrated i Celeste Surugue, director d'Editions Albert Renè, i en videoconferència des de París, el mateix Uderzo i la filla de Goscinny, Anne.