Es nota que els seus fidels l'esperaven amb impaciència, perquè en menys de tres dies 300 persones ja segueixen les seves aventures.Pau Arenós, el crític gastronòmic d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA i coordinador de la revistaDominical,compartirà les seves receptes, publicacions i intercanviarà opinions amb els lectors aTwitter. Cada setmana el redactor en cap d'El Periódico publica una crònica aEls restaurants de Pau Arenós.
Pau Arenós Usó, nascut a Castelló el 1966, escriu seriosament sobrecultura gastronòmica des de mitjans dels anys 90 i ha publicat set llibres, entre ells,Els genis del foc (millor llibre del món de xefs del 2000) i la col·lecció de relatsEl topo a la luz del día. Té diversos guardons, com la menció especial del Ciutat de Barcelona de Periodisme (2004), el Premio Nacional de Gastronomía (2005), premi Juan Mari Arzak (2007) i premi a l'Excel·lència Gastronòmica de l'Acadèmia Internacional de Gastronomia (2008). El seu últim llibre ésLa cocina de los valientes.