EL NEERLANDÈS, FORA DE CURSA

Bandera vermella a Silverstone per un brutal accident de Verstappen i Hamilton

Els dos pilots s’han tocat en el revolt Copse i el líder del Mundial s’ha estavellat contra les barreres de protecció

F1

Max Verstappen i Lewis Hamilton han protagonitzat un esgarrifós accident en la primera volta del Gran Premi de la Gran Bretanya que ha obligat a mostrar bandera vermella als comissaris de la FIA, que estan estudiant ara mateix les imatges per decidir si hi ha sancions o es considera incident de cursa. El pilot neerlandès, que ha sortit des de la ‘pole’ i ha mantingut un acarnissat pols amb el britànic en els primers revolts, s’ha estavellat a gran velocitat al revolt Copse de Silverstone

L’impacte contra les barreres de seguretat ha sigut molt violent, però afortunadament Max ha sortit pel seu propi peu del cotxe, tot i que coixejant, i ha sigut traslladat al centre mèdic del circuit. Mentrestant, Hamilton ha seguit en pista però reportant danys al seu Mercedes. Els seus mecànics han tingut temps per reparar-los, ja que la carrera ha sigut aturada.

«Jo anava al davant i ell m’ha tancat». Lewis Hamilton no donava crèdit i culpava Max de l’accident, tot i que el cert és que tots dos han arribat molt passats al revolt i el neerlandès ha tancat l’anglès. Cap dels dos ha cedit i Verstappen ha sigut el més mal parat.