EL GP DEL JAPÓ DE MOTOGP

Márquez torna a fer màgia 1.071 dies després i aconsegueix la ‘pole’

  • El vuit vegades campió del món encapçalarà demà (08.00 hores) la graella de Motegi, tres anys després d’aconseguir, en el circuit japonès, l’última ‘pole’ i començar el calvari d’operacions

  • «És aigua, cert, però cal celebrar-ho tot, cal buscar petits al·licients, petites motivacions per mirar de tornar a ser els que vam ser», explica el campió de Cervera (Lleida)

ALEJANDRO CERESUELA

No era mentida. No era ficció. L’esperança, la il·lusió, la necessitat que tenia el Mundial de motociclisme que el seu rei, el seu heroi, la seva icona, el pilot que més espectacle i felicitat ha ofert en l’última dècada, el noi que ha marcat, que està marcant una època, una etapa, tornés a córrer, tornés a la pista, era pura realitat, molt, molt necessari. Quan Marc Márquez va rebre el permís dels metges, el 25 d’agost, que podia tornar a pujar-se a una moto de carreres després de la quarta operació al braç, l’húmer i l’espatlla dreta tot el pàdoc, milions d’aficionats, van saber que la màgia, el xou, l’espectacle, havia tornat.

Temes:

Motos