MUNDIAL DE MOTOGP

Bagnaia guanya el dia que Espargaró es converteix en heroi

• La victòria del pilot de Ducati, unida a la caiguda del líder Quartararo (Yamaha) i el quart lloc espectacular d’Aleix, posa el Mundial de MotoGP en un puny

• Aleix, que estava per guanyar i va ser empès fora de la pista pel seu amic Fabio, va recuperar del lloc 15è al 4t, fent l’últim avançament a 50 metres de la meta

«He arruïnat la carrera al meu amic Aleix (Espargaró) i això em fa moltíssim mal, ja que ell estava per guanyar. M’he equivocat, per primera vegada aquest any i ho sento en l’ànima». El francès Fabio Quartararo (Yamaha), campió del món de MotoGP i líder del Mundial-2022, ha sigut decisiu avui, a Assen, Països Baixos, davant 104.244 espectadors, perquè l’italià ‘Pecco’ Bagnaia (Ducati), no només guanyés de principi a final, sinó que recuperés l’ànim per intentar el miracle d’aconseguir el títol, ja que ara està a 66 punts del ‘Diablo’, que va caure dues vegades (en la primera va feu caure Aleix), i que va reconèixer que havia arruïnat la carrera del seu amic.