L'italià Morbidelli guanya a Moto2

El company d'Àlex Márquez domina amb gran autoritat la carrera de la cilindrada intermèdia

morbidelli

Igual com va passar en la prova de Moto3 del Gran Premi de Qatar, amb el mateix protagonisme que el mallorquí Joan Mir, l’italià Franco Morbidelli, nascut a Roma fa 22 anys, va demostrar que el que va aconseguir l’any passat, és a dir, cridar l’atenció i convertir-se en candidat al títol d’aquest any, no era una fanfarronada, ni de bon tros. Ahir va  guanyar el GP de Qatar de Moto2 de forma aclaparadora, al controlar tota la prova.

Morbidelli (Kalex), que, en les 53 anteriors sortides havia sumat nou podis i cinc voltes ràpides, va liderar, a Doha, la carrera de Moto2 amb enorme seguretat. Acompanyat al podi pel veterà suís Thomas Luthi i el japonès Takaaki Nakagami, Morbidelli no va deixar que ningú li prengués la primera plaça, ni en el ràpid grup, en què hi havia el català Àlex Márquez (cinquè), que va comandar el gran premi ni en la seva última i fantàstica volta de gran premi i es va apuntar en l'arrencada del Mundial-2017, la seva primera victòria.

«Si vull aspirar al títol, si vull ser protagonista d’aquesta temporada, havia de començar guanyant», va declarar un eufòric Morbidelli després d’aconseguir la seva primera victòria.

Consulta aquí la classificació de la carrera de Moto2.