Parella i sexualitat

Et sedueixo... em sedueixes...

Per tenir sexe amb algú, abans hem de seduir-nos... i podem seduir de manera ràpida o lenta. Cadascú té el seu ritme. ¿Quin és el teu ritme de seducció?

Aprofito que aquesta setmana he estat en unes jornades sobre seducciósensualitat i sexualitat, per parlar d'un tema que és apassionant: la seducció i els diferents tipus que podem trobar.

Si generalitzo podria dir que els homes tenen intenció de seduir ràpidament i les dones entenem la seducció com un joc lent. Sempre hi ha excepcions, evidentment, però sovint, a la consulta sobretot, ens trobem que les dones tenen tendència a allargar el joc i els homes solen anar més al gra.

I... ¿quina opció és la bona? És molt fàcil: les dues opcions. No escatimarem en les eleccions possibles.

Seducció ràpida

Sol ser un model de seducció més masculina perquè els homes tenen tendència a excitar-se més fàcilment. ¿Per què? Perquè estan molt ben connectats amb la seva sexualitat, coneixen bé el seu cos, allò que els excita, què prefereixen, què desitgen veure, sentir, dir... i un home està dissenyat per anar de pressa. Llavors, la velocitat forma part del seu “ADN sexual”.

Aquest model de seducció és ideal per al “pim-pam-pum”. Però per poder-lo portar a terme cal un alt grau de connexió amb el propi ésser sexual i amb aquelles coses que eleven la nostra excitació cap al cel.

També és un model de seducció més genitalitzat, la verdadera acció es dóna de cintura cap avall o... concretament... en el que jo anomeno “el triangle de les Bermudes”, entre les cames.

En la seducció ràpida, intentem fer una cosa més explícita just en el moment en què ens ve de gust iniciar el joc sexual.

Seducció lenta

Les dones solen ser les protagonistes d'aquest tipus de seducció ja que solen entretenir-se més en el joc que permet tot el cos i no només en el joc que es dóna a la zona genital. Fins i tot es permeten, les persones de seducció lenta, incloure algunes coses que poden semblar poc sexuals però que formen part de la sensualitat: espelmes, olors, missatges picardiosos, sons, roba, aliments, joguines, etcètera.

En aquesta mena de joc no es va directe al gra sinó que la persona s'entreté pels racons del cos i de la ment i allarga el moment de plaer màxim per augmentar el nivell d'excitació lentament i així arribar a un èxtasi  potser més intensa.

En la seducció lenta, no només seduïm o ens deixem seduir per al moment de tenir una trobada sexual sinó que el joc pot començar malgrat no tenir relacions immediatament, per exemple: fer alguna cosa suggerent al matí, abans d'anar a treballar, un petó apassionat, per exemple; enviar o rebre algun missatge picant al llarg del dia; al retrobar-se, utilitzar més el contacte físic per escalfar l'altre o l'altra; quan es desitgi iniciar pròpiament la trobada sexual utilitzar algun element sensual per indicar a l'altre les intencions, com preparar l'entorn, posar música suau o el que a cadascú li vingui de gust... i a poc a poc anar entrant en un joc cada vegada més pujat de to i més explícit.

¿Quin tipus de seducció trio?

Els dos tipus de seducció, evidentment. ¡No siguem excloents! Però per poder arribar a una bona sincronització en la seducció ràpida, hem de practicar molta seducció lenta anteriorment. O, almenys, conèixer-nos molt i molt bé i aprendre a conèixer la parella per poder accelerar els ritmes.

Recomano a qui sigui de seducció lenta que intenti aprendre a anar més al gra. I a qui sempre vagi directe al gra que aprengui a incorporar la lentitud i la sensualitat en el seu repartiment de jocs.

Com més possibilitats tinguem... més ens divertirem ¿oi?

www.elenacrespi.com – www.iesp.cat – www.interpersonal.cat