7 de maig

Mollet fomenta l’activitat física amb la seva tradicional Festa de l’Esport

  • El 80% dels adolescents fan menys exercici físic del recomanat

  • El teu fill es passa cinc hores diàries davant una pantalla el cap de setmana

David Castro

Mollet (Vallès Oriental)acull, com ja és tradició, la Festa de l’Esport amb l’objectiu de fomentar l’activitat física no competitiva entre els nens. Diumenge vinent 7 de maig, l’ajuntament de la ciutat vallesana organitza la 29a edició de la festa al carrer, concretament a l’avinguda Llibertat, on es desplegaran diferents activitats esportives des de les 11 fins a les 14 h. En aquesta edició participaran més d’una desena d’entitats i es trobaran un total de 19 estacions.

El programa d’activitats inclou diferents estacions esportives com, per exemple, atletisme, futbol, 3x3, bàsquet 3x3, minitennis, patinatge, escacs, hoquei, tennis taula, voleibol o karate, entre d’altres. A més, també hi haurà un circuit d’educació viària o el de bicicletes, un rocòdrom i raquetes variades.

Es pot destacar que són activitats lúdiques, no competitives, és a dir, els nens quan participen en una estació obtenen un tiquet i quan en tenen cinc el bescanvien per un obsequi.

La majoria d’activitats estan pensades per a nens de 6 a 12 anys, tot i que en moltes poden participar acompanyats dels seus familiars.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès