Dia de les Dones

La Junta de Portaveus de Mollet aprova per unanimitat el manifest del 8-M

Es tracta del text conjunt de les entitats municipalistes Federació Catalana de Municipis i Associació Catalana de Municipis

  • DIRECTE | Últimes notícies sobre els actes i les manifestacions previstos per al Dia de les Dones a Barcelona i Catalunya

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Mollet (Vallès Oriental) ha aprovat, per unanimitat, el manifest del Dia Internacional de les Dones, que es commemora cada 8 de març.

D’aquesta manera, un any més, l’Ajuntament de Mollet s’afegeix a aquest manifest conjunt de les entitats municipalistes Federació Catalana de Municipis i Associació Catalana de Municipis. Un manifest que reivindica el feminisme i denuncia un sexisme que intenta perpetuar-se amb diferents formes.

En la declaració institucional s’exposa que el Dia Internacional de les Dones és una jornada de reivindicació per a la lluita pels drets, la igualtat d’oportunitats, l’equitat i la justícia, i com a tal ha de ser una lluita conjunta de dones i homes.

El text afegeix que els governs municipals tenen el ferm compromís amb la igualtat de gènere i que treballen per millorar les condicions vitals de les dones a través de mesures i accions basades en l’anàlisi de la realitat territorial.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès