Fins al 29 de gener

Una trentena d’actes omplen l’agenda de la festa major de Sant Vicenç a Mollet

Com a novetat, se celebrarà la primera edició del festival de música electrònica Sound Park Fest

  / ELISENDA PONS

Una trentena d’actes i activitats pensades per a tots els públics omplen l’agenda de la festa major de Sant Vicenç a Mollet (Vallès Oriental), que va donar el tret de sortida el dia 13 i s’allargarà fins al diumenge 29 de gener.

De l’agenda programada destaquen la presentació de la 38a edició de la revista ‘Notes’ (el 22 de gener a les 13.30 h), la Festa de Ràdio Mollet (el 22 de gener a les 18 h), la Nit de l’Esport (27 de gener a les 20 h), la Cursa de Sant Vicenç (el 29 de gener al matí) i la primera edició del festival de música electrònica Sound Park Fest (el dissabte 28 a les dotze del migdia).

Paral·lelament, coincidint amb la festa major, el Museu Abelló ha programat diverses activitats i jornades de portes obertes tant al mateix museu com a la casa del pintor molletà.

Espai per a la cultura tradicional

La cultura tradicional també té el seu espai a la festa major d’hivern de Mollet. Se celebrarà la mítica plantada i cercavila de gegants; l’actuació de l’Esbart Dansaire; la cercavila i la ballada del Moll Fer, la Santa Teca i la Cuca Mulla, i l’espectacle de foc. D’altra banda, s’ha volgut rendir homenatge als 40 anys de l’entitat Ball de Diables amb el cartell de la festivitat.

«Hem programat una trentena d’activitats dirigides a tots els públics, però hem posat especial èmfasi en aquelles dirigides al públic familiar i jove», ha ressaltat la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet