Salut

Mollet ofereix un curs de reanimació cardiopulmonar

La formació ensenyarà a fer compressions toràciques i respiracions de suport, així com el maneig per utilitzar un desfibril·lador

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) posarà en marxa una nova formació de reanimació cardiopulmonar el 5 d’octubre al Centre Cultural La Marineta en una jornada intensiva de matí (10 a 14h) i tarda (15.15 a 19.15h).

L’objectiu del curs, que és gratuït i obert a tothom, és formar els participants perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i perdin la por de fer-ho si es troben en una situació que ho requereix.

Continuant amb el procés de formació en reanimació cardiopulmonar (RCP) i el desfibril·lador extern automàtic (DEA) que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va posar en marxa el 2014, el curs ensenyarà a realitzar compressions toràciques i respiracions de suport així com el maneig per utilitzar un DEA.

Amb aquesta formació també es pretén deixar constància que les tècniques són realment senzilles, animar la ciutadania a perdre la por, desmitificar mites i donar el missatge que salvar vides està a l’abast de tothom i que en aquests casos la pitjor ajuda pot ser no ajudar.

Mollet compta amb 30 desfibril·ladors, 11 en equipaments municipals i quatre més a la via pública, als quals cal sumar-hi els 15 que el mes de maig passat es van instal·lar a les farmàcies.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet