Medi ambient

Mollet s’afegeix a l’estudi sobre les pudors que farà la UPC

S’ha constituït una taula de treball per abordar de manera supramunicipal la problemàtica de la qualitat de l’aire, que s’ha aguditzat especialment durant els mesos de l’estiu

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (el Vallès Oriental) se sumarà en l’estudi sobre les pudors que estan patint algunes localitats de la comarca, especialment durant els mesos de l’estiu, a càrrec del Laboratori de Control del Medi Ambient de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Aquest matí a La Llagosta s’ha celebrat una reunió, presidida per l’alcalde del municipi Oscar Sierra, per abordar els episodis de pudors que han patit algunes localitats del Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

En aquesta trobada, l’alcaldessa Mireia Dionisio i el regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica Raúl Broto, han anunciat que l’Ajuntament de Mollet del Vallès s’afegirà al grup de treball de les poblacions afectades, que s’ha constituït avui mateix amb l’objectiu de detectar l’origen d’aquestes pudors per trobar-hi futures solucions.

«És imprescindible el treball supramunicipal per poder abordar tot allò relacionat amb la qualitat de l’aire a les nostres poblacions. Aquesta no és una problemàtica que es pugui resoldre de manera local i fa falta que el territori i la resta d’administracions públiques amb competències per actuar prenguin consciència de la importància de trobar-hi solucions», ha declarat Dionisio.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès