Educació

Mollet destina prop de 170.000 euros en obres de reparació i millora a les escoles

El consistori vallesà ha realitzat una quinzena d’actuacions en 14 centres escolars

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha destinat prop de 170.000 euros en obres de reparació i millora a les escoles que s’han concretat en una quinzena d’actuacions en 14 centres escolars.

Algunes de les actuacions més destacades són la instal·lació d’un tendal a l’Escola del Bosc; la renovació de persianes a l’Escola Montseny, la instal·lació de llums d’emergència a les tres escoles bressol municipals, el nou paviment a l’Aula Integral de Suport de Can Vila, l’arranjament de la tanca perimetral de l’Escola Salvat Papasseit i la instal·lació de jocs infantils en diferents escoles. Així mateix, també s’han pintat diferents zones de les escoles Col·legis Nous, Sant Vicenç i Sant Jordi.

«Aquest estiu hem fet un esforç econòmic addicional per convicció, perquè des de l’Ajuntament intentem fer tot el que està a les nostres mans perquè els centres educatius de la ciutat comencin en les millors condicions possibles. I no podem oblidar l’important esforç que paral·lelament hem fet i estem fent per a la instal·lació dels mòduls de Can Vila», ha declarat l’alcaldessa, Mireia Dionisio.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès