Els bombers van sufocar el foc

Provoquen un incendi a Mollet, fugen amb dues motos robades i acaben detinguts

Els dos arrestats van sostreure les motocicletes d’un concessionari i van intentar fugir sense casc ni carnet de conduir

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

La Policia Municipal de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha detingut dues persones que van provocar un incendi a la zona del camp de futbol dels Germans Gonzalvo i després van fugir dels llocs dels fets amb unes motocicletes sostretes d’un establiment. Els agents van interceptar-ne una al mateix moment i la segona persona va ser detinguda hores més tard durant la investigació.

La Policia Municipal va rebre un avís que hi havia un incendi a la zona del camp de futbol dels Germans Gonzalvo i van activar els bombers, que van sufocar l’incendi. Al lloc dels fets, els agents van localitzar dues persones que fugien cadascuna amb una motocicleta. Els agents van poder interceptar-ne una i van comprovar que no tenia placa de matrícula, conduïa sense casc, no tenia carnet i la motocicleta s’havia sostret d’un concessionari. Posteriorment, van localitzar dues motocicletes més que havien robat al mateix establiment.

La persona va ser detinguda per robatori amb força, conduir sense carnet i provocar un incendi, i va passar a disposició de Mossos d’Esquadra per continuar amb les diligències. A més va ser denunciada administrativament per conduir sense casc.

Durant la investigació dels fets la Policia Municipal de Mollet ha identificat i denunciat a una segona persona.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès