Més de 60 inscrits en els cursos dirigits als joves de Mollet

S’han programat tallers d’il·lustració, personalització de roba, cuina saludable, cal·listènia, malabars i edició de vídeo

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

Més de 60 persones s’han inscrit en la iniciativa ‘Estiu Jove Mollet’ que ha programat l’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), dirigit a joves i adolescents d’entre 12 i 30 anys.

El programa ‘Estiu Jove Mollet’ d’aquest any ofereix una oferta d’oci dissenyada per desenvolupar aspectes creatius dels joves i per despertar interessos i capacitació juvenil. S’han programat sis tallers: il·lustració, personalització de roba, cuina saludable, cal·listènia, malabars i edició de vídeo.

El valor afegit d’aquests cursos i tallers és que el professorat són joves talents de la ciutat. Artistes com Anna STOrtiz, dissenyadora del cartell de la festa major de l’any passat, o Veronica Saumell, il·lustradora especialitzada en pintura tèxtil, s’han afegit a la iniciativa.

La regidora de Joventut de Mollet del Vallès, Encarna Ortiz, ha destacat que «l’èxit de convocatòria dels cursos i tallers d’aquest any demostra que l’‘Estiu Jove Mollet’ s’està consolidant com un espai d’oci, formació i diversió per a la joventut molletana». Ortiz ha recordat que aquesta iniciativa «va néixer d’escoltar les propostes que ens fan arribar els joves de la ciutat».

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet