Educació i tecnologia

Mollet acull la II Fira de Robòtica Educativa del Vallès Oriental

  • Hi participaran 700 alumnes de 17 centres educatius de la comarca, que es reuniran a la pista exterior del pavelló municipal d’esports Riera Seca

Ayuntamiento de Mollet

Aquest divendres 27 de maig, Mollet del Vallès es convertirà en la seu de la II Fira de Robòtica Educativa i Programació del Vallès Oriental, CODEBOT VALLÈS, que comptarà amb la participació de 700 alumnes de 17 centres educatius de la comarca. La fira, que tindrà lloc a la pista exterior del pavelló municipal d’esports Riera Seca, pretén mostrar i compartir projectes tecnològics entre els centres educatius de la zona «incentivant el treball competencial amb l’ús de la robòtica educativa i la programació».

Aquesta fira s’organitza en el seminari de robòtica del Pla de Formació de Zona del CRP-VOII, fent partícips tots els centres educatius de la zona, i queda emmarcada en el pla educatiu de l’entorn.

En concret, els objectius d’aquesta iniciativa són: compartir i afavorir l’aprenentatge en xarxa entre els diferents centres educatius, promoure la formació del professorat en l’ús de la robòtica educativa i el pensament computacional, fomentar la participació de l’alumnat en projectes STEAM per estimular la creativitat, l’autonomia, la resolució de problemes i el treball en equip i incentivar l’interès per les vocacions tecnològiques.

En aquesta edició, l’alumnat, des de P-3 fins a batxillerat, haurà de presentar els seus projectes entorn de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides número 11, que és el relatiu a les ciutats i comunitats sostenibles.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO