Festa Major d’hivern

Mollet recupera la majoria d’activitats de la Festa de Sant Vicenç, però amb restriccions per la covid

  • La programació comptarà amb una trentena d’actes, que se celebraran fins al 30 de gener amb mesures de seguretat i aforaments limitats

Ayuntamiento de Mollet

La Festa Major d’hivern de Sant Vicenç de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) es torna a celebrar amb la majoria d’activitats habituals, com la presentació de la revista Notes, la Nit de l’Esport o les actuacions musicals i després que els principals actes de l’any passat van haver d’anul·lar-se a causa de la pandèmia.

Des de l’Ajuntament expliquen que la programació comptarà amb una trentena d’actes, que se celebraran fins al 30 de gener amb mesures de seguretat i aforaments limitats a causa de la covid-19.

L’Ajuntament i el Centre d’Estudis Molletans presentaran el número 37 de la revista Notes el dissabte 22 de gener a la Sala Fiveller, a les 12.30 h. El mateix dia, a les 18 h, tindrà lloc la 41a Festa de la Ràdio al Centre Cívic Can Borrell, on s’entregaran els premis Micròfon i Notícia de l’Any.

Concerts i actuacions

Dani Nel·lo y los saxofonistas salvajes oferiran un concert el divendres 21 de gener a les 21 h al Mercat Vell. Les entrades es podran adquirir a molletvalles.koobin.com, a la Marineta o en el mateix Mercat Vell el dia del concert si encara en queden.

El dissabte 22 de gener a les 21 hores al Teatre Can Gomà hi haurà l’espectacle Un País de Festa, a càrrec de l’Esbart Dansaire de Mollet. Les entrades també es podran adquirir a través de molletvalles.koobin.com i una hora abans a la taquilla, «si no estan esgotades», matisen des del consistori.

A més, el Mag Lari portarà a Mollet l’espectacle Una nit amb el mag Lari al Teatre Can Gomà, el dissabte 29 de gener a les 18 i a les 20.30 h. En aquest cas, les entrades s’hauran d’adquirir sí o sí prèviament a www.entrapolis.com.

Esport i cultura

La Nit de l’Esport també es tornarà a celebrar de manera presencial al Teatre Can Gomà, el divendres 28 de gener a les 20 hores. D’altra banda, la Festa Major també recupera els actes de cultura tradicional al carrer, com la Trobada o la Cercavila de Gegants, que se celebrarà el diumenge 23 de gener al matí.

La regidora de Cultura, Mercè Pérez, ha explicat que «la Festa Major de Sant Vicenç torna a recuperar l’esperit d’abans de la pandèmia, però amb tota la prudència i les mesures de seguretat necessàries per evitar nous contagis». Pérez ha recordat també que la celebració dels actes continua pendent de l’evolució de la pandèmia i de les possibles restriccions que aprovin les autoritats sanitàries.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO