Exposades fins a final de mes

Més de 200 fotografies opten al 27è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2022 de Mollet del Vallès

  • Un total de 93 imatges opten a la categoria ‘Mollet’ i les 109 restants a la categoria ‘Lliure’

Ayuntamiento de Mollet

El veredicte del 27è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2022 es farà públic aquest divendres 14 de gener a les 19 hores al Centre Cultural la Marineta de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i de la regidora de Cultura, Mercè Pérez. Aquest any s’han presentat 202 imatges de 51 autors diferents, de Mollet i de tot l’Estat.

Un total de 93 imatges opten a la categoria ‘Mollet’ i les 109 restants a la categoria ‘Lliure’. La categoria ‘Mollet’ consta de tres premis i diploma, mentre que en la categoria ‘Lliure’ només hi ha un únic premi i diploma.

Les obres estan exposades a la Marineta des d’aquest dilluns 10 de gener i fins al 31 d’aquest mateix mes. La inscripció en el concurs era gratuïta i oberta a totes les persones aficionades a la fotografia. Cada participant podia enviar fins a un màxim de tres obres per categoria, en color o blanc i negre, que no haguessin sigut premiades en cap concurs.

La regidora de Cultura, Mercè Pérez, ha destacat que «aquest concurs és un dels emblemes culturals de la nostra ciutat i prova d’això són les xifres de participació». L’edició de 2021 va comptar amb 198 fotografies, 90 de la categoria ‘Mollet’ i 108 de la categoria ‘Lliure’.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO