Seguretat ciutadana

Els agents cívics de Mollet del Vallès van realitzar més de 6.000 accions durant el 2021

  • El 30% d’aquestes intervencions van estar vinculades amb la mobilitat, com avisos a usuaris de patinets elèctrics que circulaven per zones per als vianants

Ayuntamiento de Mollet

Els agents cívics de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) van realitzar, al llarg del 2021, un total de 6.200 accions per «sensibilitzar la ciutadania i promoure el bon ús dels espais de la ciutat», expliquen des de l’Ajuntament molletà.

Un total de 1.873 intervencions –és a dir, el 30% del total– van estar relacionades amb la mobilitat. Es tracta d’avisos a patinets elèctrics o bicicletes que circulaven per zones per als vianants, conductors de vehicles mal estacionats i vianants que no respectaven els semàfors.

Un total de 654 accions van consistir a fer complir les mesures de seguretat contra la covid-19. Han sigut avisos per no fer ús de la mascareta o per no respectar els aforaments en bars i restaurants. Un total de 333 accions van estar relacionades amb la tinença d’animals de companyia, com avisos per portar al gos sense lligar o per no recollir els excrements.

Entre la resta d’actuacions hi ha: la vigilància a les entrades i sortides de les escoles, el patrullatge els dies de mercat o la resolució de dubtes a la ciutadania, a més de la participació en actes públics, entre d’altres.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO