Seguretat viària

La Policia Municipal de Mollet realitza una campanya de control de l’ús del cinturó i el casc

  • Es fa coincidint amb l’inici del curs escolar 21-22 i pretén conscienciar els ciutadans de «la importància d’utilitzar els sistemes de seguretat»

Ayuntamiento de Mollet

La Policia Municipal de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) realitza aquesta setmana una campanya de control de l’ús dels sistemes de seguretat de conductors i passatgers, com el cinturó, el sistema de retenció infantil o el casc. «Els agents estan fent controls aleatoris en diferents llocs de la ciutat a diferents hores», expliquen des de l’Ajuntament de Mollet.

La campanya es fa coincidint amb l’inici del curs escolar 2021-2022 i té per objectiu conscienciar els ciutadans de «la importància d’utilitzar els sistemes de seguretat» en els desplaçaments en vehicle a les escoles, també en trajectes curts.

Els controls tenen en compte la utilització del cinturó de seguretat tant de conductors com d’acompanyants, la correcta utilització dels sistemes de retenció infantil i l’ús del casc en motocicletes, ciclomotors i patinets elèctrics.

«Es tracta d’una campanya coordinada amb el Servei Català de Trànsit, que es portarà a terme fins aquest diumenge», comenten des del consistori.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Trànsit Mollet