Celebracions i Covid-19

La processó de Santa Teca arriba al seu 10è aniversari a la Festa Major de Mollet 2021

  • Des de l’Ajuntament recorden que aquest acte és amb aforament limitat i que hi haurà «control d’accés» per complir les restriccions per la pandèmia

Ayuntamiento de Mollet

La processó de Santa Teca, organitzada per la Colla Morada, complirà deu anys amb la seva celebració a la Festa Major de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) 2021. El dissabte 21 d’agost, dia d’inici de les festes molletanes, a les 20.30 h, el pati de l’Institut Aiguaviva (l’antiga escola Longaron) acollirà aquest acte en commemoració a la ‘Santa Teca’, a la qual des de la Colla Morada li volen retre un «especial homenatge», al ser el 10è aniversari de la celebració.

Des de l’organització de l’acte animen els veïns de Mollet a acostar-se dissabte 21 a ballar amb ‘la Teca’ i passar així «una bona estona tots junts». Així, des de la Colla Morada expliquen també que oferiran servei de bar, pica-pica i «totes les comoditats per passar una bona estona», tot i que «respectant les mesures de seguretat i de normativa actual (mascareta, distància de seguretat, no aglomeracions, respecte i civisme)».

També des de l’Ajuntament de Mollet del Vallès recorden que l’aforament per a aquest acte és limitat i que hi haurà «control d’accés» amb l’objectiu de complir les restriccions sanitàries per la pandèmia de la Covid-19.

Festa amb restriccions

La Festa Major de Mollet del Vallès, que se celebrarà del 21 al 24 d’agost, s’adaptarà a les restriccions i les mesures de seguretat contra la Covid-19.

Així ho va anunciar el govern local després de la presentació oficial de l’esdeveniment, que l’any passat es va haver de suspendre a causa de la pandèmia. Els aforaments dels diferents actes seran limitats i es realitzaran en zones perimetrades.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO