Combatre la pandèmia

Mollet facilita un nou espai per a la vacunació contra la Covid-19

Es podran vacunar totes aquelles persones, en una primera fase d’entre 60 i 69 anys, que siguin convocades via SMS

L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha facilitat un nou espai municipal per ampliar els espais de vacunació contra la Covid-19 a la ciutat. D’aquesta manera, el Centre Cívic de Can Pantiquet es convertirà en un nou punt de vacunació centralitzat contra el coronavirus i servirà de reforç a les vacunes que continuaran posant-se també als dos centres d’atenció primària de la ciutat, el de Can Pantiquet i el de la Plana Lledó.

Així, a partir d’aquest dissabte 17, en aquest nou espai es podran vacunar totes aquelles persones, en una primera fase d’entre 60 i 69 anys, que siguin convocades mitjançant un SMS informatiu, a través del qual podran accedir a una web de Salut per concretar dia i hora per vacunar-se.

Des de l’Ajuntament de Mollet, recorden que a aquest espai «només s’ha de dirigir la ciutadania que hagi sigut convocada i que hagi concretat cita prèvia».

La pandèmia a la ciutat

Segons reflecteixen les dades del Departament de Salut, fins al 13 d’abril, Mollet del Vallès acumula 4.556 casos positius de Covid-19 des que va començar la pandèmia i han mort 148 veïns de la ciutat amb la malaltia. Així, fa dies que el risc de rebrot està disparat i se situa en nivells molt elevats (502).

«Tot i que ja estem veient que les vacunacions van a bon ritme, també és veritat que els hospitals estan alertant que la situació a les ucis comença a estar al límit, i és per aquesta raó que hem de continuar mantenint la prudència i el compliment de les normes per no tornar a saturar el nostre sistema sanitari», expressa l’alcalde de Mollet, Josep Monràs.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO