Mediterrani és sinònim de menjar saborós, bons vins, xarxes carregades de peix, paisatges ben llaurats... Però tot això està en suspens per l’escalfament de la regió, afectada més que la mitjana per la crisi climàtica.
Entendre-hi + de medi ambient
¿Què menjarem en un Mediterrani més càlid?
¿Amb quina aigua cultivarem els tomàquets? ¿Aguantaran les oliveres unes sequeres més pertinaces? ¿Quina vinya plantarem i on? ¿Tindrem sardines per menjar? El canvi climàtic posa en suspens l’alimentació típica del Mediterrani. Explorem quines adaptacions poden salvar-la.
Temes:
El més llegit
- El germà de Mercè Camprubí, des de Nova York: "Van marxar junts i amb un somriure a la cara"
- Miguel Bosé: "No soc ‘woke’, no soc beneit, ni ho seré mai"
- Moren dos motoristes al xocar amb un cotxe que va envair el carril contrari a Riudarenes
- El cost per reparar una caldera deixa sense aigua calenta una guarderia pública de Barcelona
- L’envelliment eleva les morts per pneumònia a Espanya a màxims històrics: més de 10.300 a l’any