Mediterrani és sinònim de menjar saborós, bons vins, xarxes carregades de peix, paisatges ben llaurats... Però tot això està en suspens per l’escalfament de la regió, afectada més que la mitjana per la crisi climàtica.
Entendre-hi + de medi ambient
¿Què menjarem en un Mediterrani més càlid?
¿Amb quina aigua cultivarem els tomàquets? ¿Aguantaran les oliveres unes sequeres més pertinaces? ¿Quina vinya plantarem i on? ¿Tindrem sardines per menjar? El canvi climàtic posa en suspens l’alimentació típica del Mediterrani. Explorem quines adaptacions poden salvar-la.

Temes:
El més llegit
- Àlex Márquez: «El meu germà té pilotes, bé, ara una i mitja»
- Entre el dolor i la nostàlgia
- El paradís familiar que no sabies que necessitaves (i ara no podràs viure sense)
- "No guiris, només locals": augmenten els usuaris d''apps' de cites que veten els 'expats' a Barcelona
- Paella gratis i rumba en directe en la inauguració del nou ‘wakepark’ de Castelldefels