INVERSIÓ

La 'start-up' Holded tanca una ronda de sis milions d'euros

La firma ha creat un sistema operatiu al núvol per a pimes

holded

Holded, ‘start-up’ amb base a Barcelona, que ha creat un sistema operatiu de negocis per a pimes, ha tancat una ronda de finançament sèrie A de sis milions d’euros liderat per Lakestar, en què també han participat inversors existents com Nauta Capital i Seedrocket 4Founders Capital.

El nou capital accelerarà el creixement de l’empresa en els mercats internacionals, permetrà a la companyia duplicar el seu equip i continuar desenvolupant la plataforma, ha assegurat la firma en una nota.

Fundada el 2016 per Bernat Ripoll Javi Fondevila, Holded és un sistema operatiu empresarial dissenyat específicament per ajudar les empreses a gestionar tots els aspectes del seu negoci des d’una única plataforma. Precisament, aquesta transversalitat en els seus serveis és el que els ha permès anar creixent significativament des que van tancar la seva ronda de capital inicial a començaments del 2018. En tot just 12 mesos, han aconseguit augmentar el seu nombre d’usuaris de 10.000 a 30.000.

"Des de la gestió financera a la comptabilitat i la facturació, incloent-hi la gestió de recursos humans, el CRM, projectes i inventari, Holded ofereix als seus clients una capacitat operativa total. A més, la plataforma personalitzable de Holded ofereix múltiples capacitats d’integració, cosa que permet als seus clients connectar-se amb solucions populars com Amazon, Paypal i Shopify, alhora que automatitzen les seves principals tasques administratives", destaca la firma.

Bernat Ripoll, cofundador de Holded, afirma: “Després de llançar Holded, vam notar ràpidament la viralitat de la nostra plataforma. No volíem ser un ‘software’ més, volíem desenvolupar un Business Operating System complet, una evolució de l’ERP. Quan una pime necessita un ‘software’ ha d’invertir molt temps a buscar, avaluar, contractar i finalment integrar-lo amb la resta de les seves aplicacions. Nosaltres els donem una plataforma que cobreix les seves necessitats principals a punt per començar a treballar des de qualsevol lloc i en qualsevol dispositiu.”.

En relació amb aquesta nova ronda de finançament obtingut, Javi Fondevila, cofundador de Holded, posa de relleu les capacitats de creixement de l’empresa. “Per a nosaltres, assegurar aquesta inversió d’un VC internacional com Lakestar és un senyal de confiança, una aposta d’un dels millors inversors del món que ha participat en empreses disruptives i exitoses com ara Facebook, Spotify o Airbnb, i demostra que estem tenint un impacte en com les pimes gestionen els seus negocis”.

Temes:

Startups