mobilitat urbana

Cabify tanca un acord de finançament de 62 milions

Bid Invest aporta el capital per créixer a Llatinoamèrica i el Carib

openpublicdocument

La companyia de mobilitat espanyola Cabify ha tancat un acord de finançament amb Bid Invest per un import aproximat de 62 milions d’euros (70 milions de dòlars) per impulsar iniciatives en països de l’Amèrica Llatina  en els quals opera.

Segons assenyala Cabify, que acaba de cessar les seves operacions a Catalunya després del decret que limita l’operació dels vehicles de turisme amb conductor (VTC), es tracta de la primera operació que realitza Bid Invest amb una empresa de model de negoci digital en mobilitat urbana.

Estructurada a través de diferents productes financers, l’acord permetrà, segons assenyala Cabify, que el Grup Bid exerceixi un paper important en l’evolució del sector de mobilitat urbana a l’Amèrica Llatina i el Carib.

mobilitat urbana

El finançament es destinarà a la millora de la mobilitat urbana, i permetrà a Cabify augmentar les opcions de serveis oferts a consumidors i empreses, a millorar la qualitat del servei i la innovació, així com les condicions d’ocupació dels conductors.

El fundador de Cabify, Juan de Antonio, ha assenyalat referent a això que el col·lectiu de conductors concentra joves, col·lectius aturats que tenien dificultat per tornar al mercat laboral, persones més grans de 45 anys i dones caps de família.