FOTOS I VÍDEOS

'MakeApp', l'aplicació que esborra el maquillatge

Aquest filtre permet als usuaris mostrar la imatge real

undefined52066385 gente makeapp200201211125

Les aplicacions relacionades amb la imatge i el món ‘beauty’ són les que més triomfen a les xarxes socials. N’hi ha de tots els estils i per a tots els gustos: des d’algunes que embelleixen les teves fotografies fins a d’altres que t’ensenyen com maquillar-te o que simulen l’efecte dels cosmètics a la cara.

‘MakeApp’ és una d’aquestes aplicacions de què tothom parla, però per tot el contrari: permet als usuaris treure el maquillatge digitalment del rostre d’una persona, mostrant així com és la seva imatge real, és a dir, amb la cara rentada.

En aquesta aplicació, que es troba disponible a IOS, pots pujar una imatge o vídeo, ja sigui teu o de qualsevol altra persona, així com de celebritats. És gratuït durant les primeres fotos. Després passa a costar 0,99 euros, un preu mínim a pagar si vols descobrir els rostres reals darrere del maquillatge amb bastanta precisió.

A més d’eliminar el maquillatge més obvi, com ara coloret, pintallavis i ‘eyeliner’, aquest filtre també potencia les imperfeccions cutànies com poden ser les arrugues, les taques, les bosses i ulleres, que en ocasions ni tan sols existeixen.