Un tractament per preparar la pell a l'estiu

L'Spa de l'Hotel Arts presenta un ritual de bellesa amb el nom de Summer Care

mroca13116593 barcelona 20100521 bcn barcelona usos c160408205602

Amb l'arribada del bon temps, acumulem un nombre més alt d'hores d'exposició al sol, ja sigui a la platja, en una terrassa o fent un tomb a l'aire lliure. Conscients dels riscos que comporta la radiació solar, “43 The Spa”, a l'Hotel Arts Barcelona representa un exclusiu tractament facial i corporal de la mà de Natura Bissé.

Indicat per a tota mena de pells, 'Summer Care' utilitza com a base la vitamina C, un potent antioxidant que neutralitza l'acció negativa dels radicals lliures causants de l'envelliment cutani, i consta principalment de tres fases essencials: exfoliació, hidratació i protecció solar.

Amb impressionants vistes sobre el mar i la ciutat que introduiran en un estat de profunda relaxació, el protocol de bellesa començarà amb una exfoliació corporal a partir de l'Oxygen Line de Natura Bissé, especialment formulada per recuperar la pèrdua de vitalitat de la pell. Gràcies als beneficis del peròxid d'hidrogen i l'Aigua Viva de les algues verdes Spirulinas (extremadament riques en vitamines i minerals), s'aconsegueix una aportació extra d'oxigen que també proporciona una intensa sensació d'elasticitat i suavitat a la pell.

Per a l'exfoliació de la cara, s'utilitzarà la línia NB Ceutical, un tractament cosmètic hipoal·lergogen especialment indicat per a pells sensibles i reactives. Una vegada finalitzada aquesta primera fase d'exfoliació, el ritual continuarà amb una segona fase d'hidratació que nodreix i relaxa el cos i la cara.

El tractament finalitzarà amb una crema protectora corporal i facial per evitar les conseqüències negatives de l'exposició al sol i cuidar la pell de manera segura i saludable. El ritual busca així un bronzejat únic, durador i sense efectes perjudicials per a la pell, alhora que permet la immediata exposició al sol, sense temps d'espera.