Lady Gaga i Tony Bennett anuncien el Nadal per a H&M

La parella protagonitza la campanya de la firma en què interpreta el tema 'Don't Mean A Thing'

Lady Gaga i Tony Bennett anuncien el Nadal per a H&M.

Per a Lady Gaga Tony Bennett ja ha arribat la Nadal, o almenys així ho anuncien en la seva campanya per a H&M. La firma sueca ha presentat l'explosiva parella que protagonitza la campanya nadalenca de la firma en què interpretaran el tema 'Don’t Mean A Thing', del seu últim àlbum en comú.

El 25 de novembre ha estat la data escollida per estrenar oficialment l'anunci (versió completa en hm.com). Però aquest duo musical no estarà sols a l'espot, ja que supermodels de la talla de Joan Smalls, Sasha Pivovarova i Charlotte Carey, acompanyaran els cantants amb espectaculars propostes amb esperit nadalenc com vestits en vermell, jerseis 'oversize' i una varietat de dissenys esquitxats en plata i or.

Durant lè́poca nadalenca H&M recaptar fons per a CARE, una organizació humanitària que ajuda dones i nenes amb pocs recursos per acabar amb la pobresa mundial. H&M venddrà un paquet exclusiu d'etiquetes de regal en totes les seves botigues i per cada paquet venut H&M Conscious Foundation donarà el doble del preu de venda a CARE.

Temes:

Tony Bennett H&M