Lady Gaga es converteix en un clon de Donatella Versace

L'estrella pop, nova imatge de la firma italiana

Lady Gaga, nova imatge de la firma Versace.

Després de dedicar-li una cançó a la seva amiga Donatella Versace, Lady Gaga s'ha convertit en la nova imatge de la firma i alhora en un clon de la dissenyadora italiana. Les primeres imatges que han sortit a la llum recorden la mateixa Donatella, això sí, molt més jove. Amb la seva característica i immòbil melena rossa i un parell de vestits de la firma, l'estrella pop sorprèn pel seu posat pudorós i elegant.

'Donatella' és el títol de la peça en què la cantant es va inspirar en la figura de la popular creadora: "La cançó és un tema molt pop i superdivertit amb alguns tocs electrònics que li vam donar Zeed (productor musical) i jo. La lletra parla de ser una dona exempta de pors que no fa atenció al que puguin dir d'ella, que has d'estar orgullosa de ser qui ets i de tirar endavant malgrat els obstacles", va declarar l'artista a JustJared.com.

Davant el privilegi que una artista de la talla de Lady Gaga hagi compost una cançó, Donatella va voler expressar el seu agraïment amb unes paraules que va escriure a la web JustJared: "M'agradaria agrair a Gaga la seva genialitat, la creativitat, l'increïble talent i l'actitud desvergonyida amb el món. Em sento molt orgullosa de ser amiga seva i, per descomptat, ¡adoro la cançó!".

Sembla que a la dissenyadora li ha agradat la cançó, malgrat que la lletra diu: "Donatella, potser és una bruixa, potser està massa prima, potser és massa rica, o potser es mostra massa. Però potser és que és brillant, intel·ligent, forta, potser el cert és que ho és tot, potser és que és Donatella", sentencia.