Emprenedoria

El Tecnocampus arrenca l’edició 2023 del programa InnoEmprèn, que posa el focus en la circularitat

L’objectiu és acompanyar els emprenedors a materialitzar la seva idea de negoci en un projecte d’empresa real, incorporant la sostenibilitat mitjançant l’economia circular

Ayuntamiento de Mataró

El programa InnoEmprèn, coordinat per l’àrea de Transferència, Innovació i Empresa en col·laboració de la Càtedra d’Economia Circular i Sostenibilitat del Tecnocampus, acompanya els emprenedors a provar la proposta de valor al mercat de la mà de les metodologies Lean StartUp, Customer Development, Business Model Canvas i Prototyping així com conèixer les principals estratègies en economia circular i les vies d’integració en el model de negoci. En l’edició d’aquest any s’accentua la circularitat i es posa èmfasi en l’aplicació de la sostenibilitat com a avantatge competitiu.

A través de ‘workshops’ en metodologia lean start-up, que té com a fi respondre als canvis del mercat i a les demandes amb els menors recursos possibles, i economia circular, així com de l’acompanyament de tutors i mentors experts, l’emprenedor podrà arribar als diferents objectius.

Els participants rebran suport del mateix Tecnocampus

S’anima els participants a descobrir i validar la idea de negoci alhora que defineixen, dimensionen i estableixen un prototip del model de negoci. També se’ls incita a dissenyar el full de ruta de finançament i les opcions que disposen, mentre que se’ls facilita el suport en la creació de l’empresa i l’accés a l’ecosistema d’emprenedoria. Finalment, podran optar a l’accés a la incubadora d’empreses emergents i als premis Creatic que entrega el mateix Tecnocampus.

Aquesta iniciativa va dirigida a emprenedors i empreses emergents amb projectes innovadors, amb solucions tecnològiques i/o d’aplicació a l’economia circular i sostenible, així com a persones amb una idea de negoci innovadora i sostenible. El programa és gratuït i les inscripcions són fins al 20 de març de 2023.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró

Temes:

Mataró