Mobilitat

Entra en servei una nova rotonda a l’N-II al seu pas per Mataró

  • L’actuació ha comptat amb un pressupost de 900.000 euros, en un punt de la xarxa per la qual circulen més de 22.000 vehicles diaris de mitjana

Ayuntamiento de Mataró

La Conselleria de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori ha posat en servei una nova rotonda a l’encreuament de l’N-II al seu pas pel nucli urbà de Mataró (Maresme), que té per objectiu millorar la seguretat viària i la canalització del trànsit en aquest punt. En un comunicat aquest dimarts, el Govern ha detallat que aquesta actuació ha comptat amb un pressupost de 900.000 euros, en un punt de la xarxa per la qual circulen més de 22.000 vehicles diaris de mitjana.

La nova rotonda té 36 metres de diàmetre i compta amb dos carrils d’entrada de l’N-II en els dos sentits, la connexió amb el Camí del Ral i l’execució d’un camí pavimentat paral·lel a la carretera per eliminar un gir a l’esquerra i donar accés a les hortes pròximes.

També s’han executat obres de millora com l’eliminació de barreres metàl·liques, moviment de terres, desviació de serveis afectats, urbanització, drenatge i sanejament, enllumenat, reg i senyalització i barreres de seguretat, entre altres.

El secretari de Territori i mobilitat, Isidre Gavín, i l’alcalde de Mataró, David Bote, han visitat aquest dimarts la nova rotonda, que s’emmarca en el conveni subscrit per la Conselleria i l’Ajuntament de cessió del tram de l’N-II al seu pas pel municipi.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO