ATEMPTATS TERRORISTES

La Junta de Portaveus de Mataró demana una comissió d'investigació sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils

La declaració institucional, presentada per ERC-MES i Junts per Mataró, va ser aprovada amb els vots favorables d'ECPM-ECG; les abstencions del PSC i els vots contraris de C's

d83ab9f0-8bf0-474a-abaa-fcd1c0be73a1

La Junta de Portaveus de Mataró ha aprovat una declaració institucional per demanar al Govern que posi en marxa una comissió d’investigació sobre els atemptats que van tenir lloc a Barcelona i Cambrils el 17 i 18 d’agost del 2017. 

Segons un comunicat de l’Ajuntament, la petició està motivada arran de la investigació del diari 'Público', que va posar de manifest la relació entre l’imam de Ripoll i el CNI. Una informació que la Junta de Portaveus de Mataró considera que s’ha d’"aclarir a la ciutadania".

La moció, presentada per Esquerra Republicana i Junts per Mataró, s’ha aprovat amb els vots a favor d’aquests grups i els d’En Comú Podem Mataró; les abstencions del PSC i els vots contraris de Ciutadans.

El text íntegre de la declaració institucional

"Aquests últims dies, el diari ‘Público’ està traient a la llum els resultats del seu treball d’investigació sobre els atemptats dels dies 17 i 18 d’agost a Barcelona i Cambrils.

Més notícies de Mataró