BARS EXPEDIENTATS

L'Ajuntament de Mataró expedienta 13 bars per diferents infraccions administratives

Dos dels establiments estan tancats i en cinc casos més s'han imposat multes

14434

El Servei de Llicències de l’Ajuntament té oberts expedients a 13 establimentsdos dels quals s’han fet tancar per infraccions greus i en 5 casos més s’han imposat diferents multes per imports que van entre els 300 € i els 6.450 €.

En els últims mesos s’ha intensificat la línia de treball conjunta entre la Policia Local i el Servei de Llicències per al control d’establiments on hi ha indicis o queixes ciutadanes relacionades amb infraccions i irregularitats administratives. En la major part dels casos es tracta d’establiments que han anat acumulant actes policials o dels inspectors, especialment al llarg de 2018, per temes com falta de llicència d’activitats, d’assegurança, permisos de terrassa o retolació, entre d’altres.

Aquesta campanya de supervisió d’establiments s’ha vist reforçada també en els últims mesos amb operatius policials que han comptat amb la participació dels diferents cossos policials que treballen a Mataró. L’últim d’aquests dispositius es va portar a terme divendres passat, 15 de febrer, a un bar de Rocafonda i dos del Port, on van actuar els Mossos amb la participació de Policia Local, Cos Nacional de Policia i Guàrdia Civil.

Més notícies de Mataró 

Temes:

Bars