Construcció

Mataró tindrà un nou dipòsit d'aigua per millorar el seu proveïment

La construcció s'integrarà en un nou espai verd i d'esbarjo a la ronda de Bellavista

Projecte del futur passeig de Bellavista de Mataró. / AJUNTAMENT DE MATARÓ

Mataró comptarà amb un nou dipòsit d'aigua de 7.000 metres cúbics per allargar la xarxa de proveïment del municipi.

El nou dipòsit, que s'ubicarà a la ronda de Bellavista, té per objectiu allargar el subministrament fins als dipòsits de Can Boada i el de Pla d'en Boet.

El dipòsit millorarà el subministrament i la pressió de la zona industrial de Pla d'en Boet i el Camí del Mig i es convertirà en un punt de captació d'aigua d'Aigües Ter Llobregat.

Una de les artèries principals connectarà el dipòsit de Bellavista amb el de Can Boada, a la plaça de Granollers, a través de l'avinguda de Puig i Cadafalch, i la segona passarà per la zona del Sorall i baixarà en paral·lel per la B-40.

Nou espai verd

El nou dipòsit s'integrarà en un nou espai verd i d'esbarjo a la ronda de Bellavista. Es tracta d'un espai totalment obert i adaptat a persones amb mobilitat reduïda que integrarà el dipòsit al paisatge en un espai de 16.000 m² que inclourà una plaça central, una zona de grades per observar les vistes i nova il·luminació en totes les zones. 

La inversió total prevista per a l'execució del projecte és de 6.777.935,83 euros i amb una durada aproximada de 9 mesos des de l'inici fins a la finalització de les obres.

Aigües de Mataró s'encarregarà de fer les obres, amb la supervisió de l'Ajuntament, que estan previstes dins del Pla Director de l'Aigua de Mataró 2011-2025.

Més notícies de Mataró