Volem Mataró nega que es cobrin declaracions de la renda a immigrants

La portaveu del grup municipal, Montse Morón, denuncia un "atac brutal" contra la seva formació, que té per objectiu el "desprestigi"

Una setmana després que 'OK Diario' fes pública una denúncia contra la portaveu de Volem Mataró, Montse Morón, presumptament per cobrar en negre declaracions de la renda a immigrants, la formació ha fet públic un comunicat que nega “rotundament” tots els fets i afirma no haver rebut cap citació sobre la qüestió.

“Es tracta d'un atac brutal personalitzat contra la nostra formació i la nostra portaveu, amb la clara intenció de desacreditar el nostre treball i contra el nostre lideratge”, assegura el comunicat de Volem Mataró, que afegeix que aquestes actituds els traslladen “a èpoques que crèiem superades en aquest estat de dret i democràtic”.

Així doncs, la portaveu Morón denuncia un complot contra ella i la seva formació malgrat que considera que Volem “està sent propositiu i s'està involucrat en tots i cada uns dels processos oberts en la ciutat pel bé comú”.

Per aquest motiu, Volem Mataró afirma en el comunicat que emprendrà accions legals contra 'Ok Diario' per haver publicat una informació segons ells “falsa” que suposa una difamació. Una denúncia que podrien estendre als mitjans locals 'El Tot Mataró' i 'Capgròs', que van reproduir la informació.

Més notícies de Mataró