Equipaments

L’Hospital de Martorell rebrà 32 milions d’euros de Salut per a la seva ampliació i millora

El projecte preveu accions de reforma en el 90% de l’espai de l’hospital i augmentarà la superfície útil en un 25%

Ayuntamiento de Martorell

La Generalitat ha autoritzat aquesta setmana la subvenció de 32 milions d’euros del Departament de Salut per a la reforma i ampliació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (Baix Llobregat).

Salut concedirà la subvenció a través de la subscripció d’un conveni, destinat a finançar les obres de reforma i ampliació del centre per tal de poder atendre la demanda assistencial de manera ajustada a la previsió poblacional de futur, així com de millorar les instal·lacions.

El projecte preveu accions de reforma en el 90% de l’espai de l’hospital, l’ampliació de l’edifici actual i també la construcció d’un nou edifici per a l’atenció ambulatòria, que acollirà les consultes externes, els gabinets i l’hospital de dia –tant mèdic com oncològic– amb espais més amplis i confortables.

Un 25% més de superfície útil

Amb el conjunt d’aquesta inversió, l’hospital incrementarà un 25% la superfície útil i passarà dels 13.300 metres quadrats actuals als 16.500 metres quadrats, cosa que permetrà a l’equipament augmentar la seva capacitat resolutiva.

Concretament, les obres dotaran el centre d’un quiròfan més, una sala de dilatació addicional i més llits d’hospitalització. També s’ampliarà l’àrea d’urgències amb 19 boxs més, cosa que suposa un augment del 63% de la xifra actual.

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell

Temes:

Martorell