Departament de Salut

Balcells avisa d’un «replantejament total» de la governança i el funcionament de l’Hospital de Martorell

El conseller de Salut argumenta el tancament temporal del centre de naixements per «un problema laboral»

ACN

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha garantit que durant les pròximes setmanes el departament farà «un replantejament total» del model de governança, el funcionament i l’estructura de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (Baix Llobregat).

Balcells s’ha referit a la qüestió durant una pregunta a la sessió de control del ple arran del tancament temporal del centre de naixements d’aquest hospital.

El conseller de Salut ha admès que tenen «un problema» amb aquest centre sanitari: «Tenim un problema amb les urgències, la governança, el dimensionament, l’equipament... És una fundació sobre la qual hem de parlar de la governança; ens preocupa, ens ocuparà i ens ocupa», ha advertit.

Sobre el tancament temporal del centre de naixements, Balcells l’ha atribuït a un «problema laboral», després que cinc llevadores dimitissin en bloc per «disfuncions» amb el cap de servei. El conseller ha garantit que estan treballant per tornar a obrir el centre «ben aviat». També ha assegurat que és un model que agrada al departament i que pretenen seguir.

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell

Temes:

Martorell