Al parc d’El Retiro

Almeida fica la pota a l’anunciar «l’actuació de Carmina Burana» a Madrid

El lapsus que va tenir al seu compte de Twitter l’alcalde de Madrid va provocar les burles dels usuaris d’aquesta xarxa social

¿De veritat que algú es pot creure que un alcalde de Madrid es pensava que Carmina Burana era una cantant que el seu ajuntament havia contractat com a tancament del cicle cultural Los Veranos de la Villa 2022? Segurament no. Tanmateix, Twitter no fa presoners i, moltes vegades, castiga els errors o lapsus amb burles.

José Luis Martínez-Almeida va anunciar diumenge passat al seu compte de Twitter el concert que se celebraria al parc d’El Retiro de la manera següent: «Aquesta nit a les 21.30 h tanquem l’edició de Veranos de la Villa 2022 amb l’actuació de Carmina Burana al millor escenari possible...»

Per a continuació rectificar, esborrant el tuit anterior, i deixar l’anunci de la manera següent:

La rectificació, però, va resultar insuficient per evitar respostes reiterades a la mateixa xarxa social dels qui no van deixar passar l’oportunitat de fer-se una rialles a costa del primer regidor de la capital.

També és cert que altres tuitaires van optar per respostes més didàctiques a l’error d’Almeida:

Per si això fos poc, un error posterior al sistema de reg del parc madrileny durant l’actuació esmentada –van saltar els aspersors d’una zona determinada i van mullar el públic assistent– van acabar donant més protagonisme a l’esdeveniment per causes diferents de la seva qualitat cultural. Una vegada més, Twitter va ser l’eina preferida per fer difusió de l’anècdota.