focus de venda d'heroïna

Uns 200 policies desmantellen una desena de narcopisos a Madrid

Segons els veïns de la zona, es trafica amb droga des de fa diversos anys, per això el tràfec de toxicòmans, alguns d'ells violents, al barri de Laguna era continu

25/09/2018 Foto de recurso de un coche patrulla de Policía Nacional. / EUROPA PRESS/ ARCHIVO (Europa Press)

Uns 200 policies nacionals s’han desplegat aquest matí a diversos blocs d’edificis del madrileny districte de Carabanchel per desmantellar una desena de pisos dedicats a la venda de drogues, sobretot heroïna, han informat a Europa Press fonts policials.

De moment, no es coneix el nombre de detinguts però poden ser més d’una vintena en aquesta important operació policial desenvolupada al carrer de Cullera i voltants.

Allà, segons els veïns, es trafica amb droga des de fa diversos anys, per la qual cosa el tràfec de toxicòmans, alguns d’ells violents, al barri de Laguna era continu, fins i tot durant el primer estat d’alarma. Alguns drogoaddictes fins i tot es van arribar a instal·lar en infrahabitatges pròxims per no haver de traslladar-se a la zona.

En la investigació, portada a terme per agents de la comissaria de Latina i de la Brigada de Policia Judicial, hi participen agents d’aquesta unitat, també de la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR), Guies Canins, Subsol, Cavalleria i del Grup Operatiu d’Intervencions Tècniques i Policia Científica. L’operació continua oberta.