baralla

Detingut per apunyalar un home a Madrid i després intentar agredir els policies

La baralla va passar a prop del metro de San Cristobal de la capital

san-cristobal / periodico

La Policia Nacional ha detingut un home de 31 anys i nascut a la República Dominicana per apunyalar de gravetat un altre home, de 35 anys i nacionalitat polonesa, a la zona exterior del metro de San Cristóbal (L3), a Madrid, i que també ha mirat d’agredir amb arma blanca els agents quan procedien al seu arrest.

Segons han informat a Europa Press fonts de la Prefectura Superior de Policia de Madrid i d’Emergències Madrid, els fets han tingut lloc al carrer Rocafort d’aquest barri del districte de Villaverde passades les 5 de la matinada.

A la zona han acudit una dotació de Policia Nacional i sanitaris del Samur-Protecció Civil després de ser requerits per veïns i a l’arribar al lloc han comprovat que un home estava estirat al terra amb diverses ferides sagnants d’arma blanca, que han tapat.

Concretament, el ferit presentava cinc ferides localitzades a braç, espatlla i esquena, de caràcter més superficial, i sobretot una important punyalada a l’abdomen.

Els sanitaris del Samur-Protecció han estabilitzat l’home ferit, al qual s’ha traslladat en estat greu i amb preavís d’ingrés a l’Hospital 12 de Octubre.

També han atès un home que era a la zona amb contusions lleus i sense necessitat de trasllat hospitalari, que ha quedat a disposició de la Policia Nacional, han detallat des d’Emergències Madrid.

Per la seva banda, els agents després de recollir informació de diversos testimonis i realitzar diverses batudes per la zona han aconseguit localitzar l’agressor, que havia fugit del lloc amb el ganivet a la mà.

De fet, l’home de nacionalitat dominicana ha intentat agredir amb l’arma blanca els agents quan es procedia a l’arrest, per això ha sigut detingut, acusat de temptativa d’homicidi i atemptat contra l’autoritat.