des del passat dia 8

Ortega Smith segueix hospitalitzat per complicacions derivades de la Covid-19

El secretari general de Vox va ser ingressat amb caràcter d'urgència per «diversos trombes a la cama i als pulmons»

Dissabte va revelar que la PCR li havia donat negatiu en coronavirus després de «més d'un mes de confinament rigorós a casa»

zentauroepp53452455 ortega200518102620

El secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, segueix hospitalitzat, han informat fonts de la formació, després de més d’una setmana per complicacions derivades de la Covid-19.

Divendres passat el també regidor de l’Ajuntament de Madrid i diputat nacional Pedro Fernández afirmava que el secretari general estava «pendent de l’alta hospitalària en els pròxims dies» i que es trobava «bé d’ànim».

Javier Ortega Smith va ser ingressat el 8 de maig i amb caràcter d’urgència en un hospital per «diversos trombes a la cama i als pulmons com un dels greus efectes que pot provocar el coronavirus».

Ortega Smith va donar compte de la seva situació a Twitter, on va pujar una fotografia seva al llit de l’hospital, on apareix amb una mascareta amb la bandera d’Espanya. Ho va fer amb un missatge «davant dels rumors, publicacions contradictòries i els desitjos d’informació de tanta bona gent» que s’ha interessat per la seva salut.

Va ser dissabte 8 de maig quan va haver de ser ingressat d’urgència davant de la inflor que se li havia produït al bessó esquerre. «Després de l’analítica i els estudis corresponents m’han detectat diversos trombes a la cama i als pulmons com un dels greus efectes que pot provocar el coronavirus que vaig tenir», ha detallat.

El passat 15 d’abril va confirmar també a través de les xarxes socials que la PCR li havia donat negatiu en coronavirus després de «més d’un mes de confinament rigorós a casa».

El diputat nacional donava «gràcies a Déu per haver-lo superat» i resava «pels qui desgraciadament no ho van aconseguir i pel dolor de les seves famílies i amics. També per aquells que encara continuen lluitant per superar-lo».

Ortega Smith va voler agrair públicament als sanitaris de l’hospital i centre de salut que el van atendre «per la seva humanitat, professionalitat i heroisme», sense oblidar «les innombrables mostres d’interès i recolzament» rebudes.