disfrutaran de música i titelles

Els madrilenys podran acudir a la 'prada virtual' de Sant Isidre a Youtube

Tots els espectacles estaran disponibles a partir de l'hora de la primera emissió i també al llarg del cap de setmana, els dies 16 i 17 de maig

zentauroepp12755132 madrid 05 04 2010 100 aniversario de la gran via de madri200512165629

La junta municipal del districte de Carabanchel ha preparat un programa especial per festejar el dia de Sant Isidre en família, una invitació a unir-se a la prada virtual del sant des de casa a partir de les 10 hores de divendres, on hi haurà música i activitats per als nens.

‘San Isidro en tu casa’ es podrà disfrutar exclusivament a través de Youtube al canal CarabanchelEnTuCasa, ha informat el consistori. Tots els espectacles estaran disponibles a partir de l’hora de la primera emissió i també al llarg del cap de setmana, els dies 16 i 17 de maig.

El clown, el circ i la música arribaran de la mà de la companyia Fan Fin Fon amb la peça ‘Mestre Fufo Circoncherto’ el dia 15 a les 10 hores i a la tarda, a les 19 hores, la companyia La Tartana Teatro acostarà els més petits a l’òpera i els titelles amb la seva divertida obra ‘Rossini a la cuina’.

Sarsuela i xotis

Amb ‘Madrid Castizo’, l’Agrupación Castiza El Orgullo de Madrid oferirà sarsuela i xotis a les 11 hores i Mari Pepa de Chamberí, per la seva banda, homenatjarà la festa amb les cançons més tradicionals del Madrid castís a les 18 hores.

Serà la manera de celebrar la festivitat del patró de la ciutat, que va néixer a Madrid el 1080 a l’actual carrer de Las Aguas, a La Latina. Sant Isidre va dedicar la seva vida als altres i se li atribueixen més de 400 miracles, raó per la qual el papa Pau V va expedir el certificat per beatificar-lo un 15 de maig de 1619 i és a partir de llavors quan els castissos s’acosten cada 15 de maig a la prada de San Isidro a ballar xotis i a menjar rosquilles ‘tontes’ i ‘llestes’.