interceptat per la guàrdia civil

El futbolista Marcelo, a judici al reconèixer que va conduir sense punts i a 134 km/h

El defensa del Reial Madrid va confessar el delicte comès el passat 19 de desembre per la carretera d'accés a la ciutat esportiva del club

marcelo

El defensa del Reial Madrid Marcelo Vieira anirà a judici per un delicte contra la seguretat viària després de reconèixer davant del jutge que el passat 19 de desembre va conduir sense punts al carnet i a 134 km/h per la carretera d’accés a Valdebebas, on s’ubica la ciutat esportiva del club ‘merengue’.

La compareixença de Marcelo en qualitat d’investigat ha tingut lloc al Jutjat d’Instrucció número 3 d’Alcobendas pels fets succeïts el passat 19 de desembre, quan va ser interceptat per la Guàrdia Civil conduint per l’esmentada carretera a una velocitat de 134 km/h.

Després de la presa de declaració, el jutge fixarà per al març una compareixença, regulada per l’article 779.5 de la Lecrim, per transformar les diligències prèvies actuals en judici ràpid o bé es continuarà pel tràmit ordinari. Ho farà conforme a la petició que realitzi el fiscal. Fonts jurídiques han assenyalat a Europa Press que previsiblement se’l jutjarà per judici ràpid ja que ha reconegut el delicte que se li imputa.