carretera sentit córdoba

Un accident múltiple en la M-45 deixa diversos ferits i talls de trànsit

Vuit persones han sigut ateses per contusions cervicals

accidente-a5

Un accident múltiple amb vuit vehicles implicats ha motivat el tall del trànsit als carrils centrals en el quilòmetre 17,5 de la M-45 i ha deixat un saldo de vuit persones ateses pels serveis d’emergència, segons han informat a Europa Press fonts d’Emergències de Madrid.

La col·lisió múltiple ha sigut aparatosa i ha generat un quilòmetre de retenció en aquesta carretera en sentit Còrdova. Els vehicles afectats per l’accident estan sent derivats per la via de servei.

Al seu torn, el Samur-Protecció Civil ha atès un total de vuit persones. Dues d’elles han sigut donades d’alta al mateix lloc de l’accident i cinc més presenten contusions cervicals i dolors, tots ells amb caràcter lleu. Un altre ferit presenta pronòstic reservat amb una possible fractura de pelvis. En total, sis atesos han sigut derivats als hospitals Gregorio Marañón i Infanta Leonor. D’altra banda, els bombers de l’Ajuntament de Madrid han col·laborat en assegurar la zona per comprovar que no hi ha cap element inestable a la carretera.