SUCCESSOS

Detingut un home per violar la seva neboda a la sortida d'un pub de Coslada

El presumpte agressor sexual havia abandonat el local junt amb la víctima i tots dos es trobaven en avançat estat d'embriaguesa

zentauroepp45880609 furgonetas policia nacional190717100958 / FERNANDO VILLAR

La Policia Nacional va detenir el cap de setmana passat un home peruà de 45 anys per suposadament violar la seva neboda, de 28 anys i la mateixa nacionalitat, minuts després de sortir d’un local de copes de Coslada, ha confirmat a Europa Press un portaveu de la Direcció Superior de la Policia de Madrid.

Els fets van tenir lloc minuts després de la mitjanit de divendres a dissabte a l’altura del número 8 del carrer d’Uruguay. El presumpte agressor sexual havia sortit amb la víctima, tots dos en avançat estat d’embriaguesa, del local Pub Latino’s. En un moment donat, l’home va començar a assetjar la seva neboda sexualment fins que en uns contenidors la va violar, per la qual cosa la dona va començar a xisclar.

Fins al lloc van anar-hi algunes persones, agents de la policia local i de la Policia Nacional, que van enxampar l’agressor amb els pantalons abaixats forçant sexualment la víctima. Per això, va ser detingut i traslladat a comissaria. L’agredida va ser atesa i traslladada per una ambulància amb una forta crisi d’ansietat a l’Hospital del Henares.